Alles is een avontuur. Een reis vol ontmoetingen en verrassingen.

Clownsreis naar Bosnië

We gaan weer in 2018!

Dankzij de Stichting Out of Area ben ik sinds 2013 iedere jaar als coach met groepen clowns naar Bosnië geweest. Samen hebben we in ziekenhuizen, zorginstellingen, sloppenwijken en vluchtelingenkampen gespeeld. Elk jaar word ik weer geraakt door de intensiteit van ontmoetingen en speelse momenten die worden gedeeld ! Het contact met de locale mensen , met elkaar in de groep en met jezelf maakt de reis tot een warme en verrijkende ervaring!

Voor diegenen die al eens mee geweest zijn naar Bosnië, we gaan weer in 2018 ! En voor ieder voor wie dit nieuw is, hieronder alle informatie!

In 2018 gaan we een reis naar Zenica organiseren. Samen met Anée Cossé (out of Area) hebben we al een concept voor de clowns reis besproken. Het programma wordt later gecommuniceerd met de deelnemers. Er is al een aantal mensen uit de groepen van de vorige jaren die zich aangemeld hebben maar er is nog plaats!

De kosten van het Out of Area project, de reis (per vliegtuig), verblijf, en locaal transport in Bosnië circa: 590 euro. Na je aanmelding zal je van Anée alle informatie voor je betaling aan Out of Area ontvangen.

Voor de project coördinatie, de begeleiding en het coachen van de groep door mezelf zijn de kosten: 95 euro te betalen op Rabobank IBAN = NL24 RABO 0114 9235 74 ten name van CLOWN INSIDE BV voor 1 Maart 2017.

Het aantal deelnemers is beperkt tot 14 mensen . Dus graag zo snel mogelijk reageren maar uiterlijk 30 januari 2018 .Als je wilt meedoen , stuur mij dan een email zodat ik het overzicht van deelnemers kan houden . En tegelijkertijd graag voor Out of Area het volgende inschrijfformulier invullen:  Inschrijfformulier »

Kies op het formulier bij ‘naam school/project’ voor Clown Inside.

Misschien heb je nog vragen?  Bel of mail me even!

Alvast bedankt en misschien tot samen op reis…

Waar gaat het over?

Clown spelen in ziekenhuizen, weeshuizen , zorginstellingen , bejaardenhuizen, scholen , etc… Het is een warm menselijk avontuur van zaterdag 19 tot zaterdag 26 mei 2018. De bedoeling is om een mooi humanitair project te beleven met een professionele organisatie www.OutofArea.nl en tegelijkertijd ontwikkel je je speel ervaring en clowns personage door professionele coaching. Na ieder spel doen we een uitgebreide groepsevaluatie .

Voor wie is dat?

Voor clowns professionals of amateurs (met training of praktijk ervaring) die een interesse hebben in humanitaire projecten. En die ook graag hun publieke doelgroepen willen verbreden of voor Solo spelers die hun ervaring met het spelen in duo/ kleine of grote Clownsgroep willen ontwikkelen.

Meer informatie?

Voor meer informatie over tarieven en condities, neem vrijblijvend contact op met Laurence. Telefonisch via +316-39492798 of per mail via info@clowninside.com.