Leren onderhandelen

clown inside
ClownInside

Zaterdag 4 mei 2024: Leren onderhandelen als clown voor de zorg

Ben je werknemer zonder clowns uren in je contract of ben je clown ZZP’er , dit is misschien iets voor je !

Et voilà! Je hebt een clowns voor de zorg opleiding gevolgd en vlieguren gemaakt op de werkvloer. Nu wil je je verder positioneren als professioneel op de markt of binnen de zorginstelling waar je werkt. Mooi dat je zover al gekomen bent, het avontuur mag beginnen! Hoe je werkgever of toekomstige opdrachtgever hiervan te overtuigen en het juiste contract hierbij te onderhandelen. Oeps!

  • Heel spannend
  • Ik kan dit soorten dingen niet
  • Ik ben daar niet goed in
  • Hoe moet ik hiermee starten?

Onderhandelen is een specifieke kwaliteit hiervoor. Succesvol onderhandelen hangt vooral samen met de mate waarin je creatief en met zelfvertrouwen omgaat met de belangen van de ander en die van jezelf. Als je goed luisteren kan, dan wordt leren onderhandelen bijna simpel! Clowns zijn goed in het luisteren, toch? Dus je hebt al een sterke basis om je onderhandelings skills te ontwikkelen!

Naast theorie oefenen wij ook met rolspellen onder meer met situatie uit je eigen ervaring.

In mijn vorige leven heb ik jarenlang als onderhandelaar gewerkt in de zakelijke wereld en onder meer sales en marketingtrainingen gegeven, daarom wil ik graag clowns helpen!

Naast deze training is er de mogelijkheid om privé coaching te krijgen voor het opbouwen en begeleiding van je bedrijf en je businessplan. Als je de training onderhandelen gevolgd hebt krijg 15% korting op je coachings traject.

Zaterdag 4 Mei 2024 van  11.00u tot 17.00u in Bellefort Eindhoven

Tijd
Van 11:00 uur tot 17:00 uur

Kosten 
120 euro

Zoek je eventueel een B&B in Eindhoven voor een nacht dan kan ik zeker aanbevelen B&B Grote Beek

Alle workshops en cursussen, vinden plaats op locatie Wijkcentrum ‘t Bellefort.

Wijkcentrum ‘t Bellefort
Iepenlaan 40
5616 NS Eindhoven

Meer informatie?

Voor meer informatie over tarieven en condities, neem vrijblijvend contact op met Laurence. Telefonisch via +316-39492798 of per mail via info@clowninside.com.