Alles is een avontuur. Een reis vol ontmoetingen en verrassingen.

Clownsreis naar Bosnië

We gaan weer in 2022! Van zaterdag 14 tot 21 mei 2022

Voor diegenen die al eens mee geweest zijn, we gaan in 2022 weer naar Bosnië.  Voor ieder voor wie dit nieuw is, hieronder meer informatie !

Dankzij de Stichting Out of Area ben ik sinds 2013 iedere jaar als coach met groepen clowns naar Bosnië geweest. Samen hebben we in ziekenhuizen, zorginstellingen en vluchtelingenkampen gespeeld. Elk jaar beleven we samen prachtige ontmoetingen en speelse momenten!  Wat we delen met elkaar in de groep en wat iedereen ervaart met de lokale mensen maakt de reis tot een warme en intense  persoonlijke ervaring!

In 2022  wordt vanuit Sarajevo weer  ‘Een clowns in de zorg’ tour georganiseerd . Het programma heb ik met Anée Cossé (out of Area) besproken. Het wordt later gecommuniceerd.

Er is al een aantal mensen uit de groepen van de vorige jaren die zich aangemeld hebben maar er is nog plaats ! Ben je geïnteresseerd ? Neem  even contact met me via mail info@clowninside.com of, nog beter ,telefonisch op 06 39 49 27 98 !

Wie weet tot met je op reis te gaan !

Data: zaterdag 14 tot 21 mei 2022

Kosten:

De kosten van het Out of Area project, de reis (per vliegtuig), verblijf, en locaal transport in Bosnië circa: 590 euro. Na je aanmelding zal je van Anée alle informatie voor je betaling aan Out of Area ontvangen.

Voor de project coördinatie, de begeleiding en het coachen van de groep door mezelf zijn de kosten: 95 euro te betalen op Rabobank IBAN = NL24 RABO 0114 9235 74 ten name van CLOWN INSIDE BV voor 1 Maart 2022 met vermelding naam deelnemer.

Het aantal deelnemers is beperkt tot 14 mensen. Dus graag zo snel mogelijk reageren. Als je wilt meedoen, stuur mij dan een email zodat ik het overzicht van deelnemers kan houden.

Misschien heb je nog vragen?  Bel of mail me even!

Alvast bedankt en misschien tot samen op reis…

Waar gaat het over?

Clown spelen in ziekenhuizen, weeshuizen, zorginstellingen, bejaardenhuizen, scholen, etc. Het is een warm menselijk avontuur. De bedoeling is om een mooi humanitair project te beleven met een professionele organisatie www.OutofArea.nl en tegelijkertijd ontwikkel je je speel ervaring en clowns personage door professionele coaching. Na ieder spel doen we een uitgebreide groepsevaluatie .

Voor wie is dat?

Voor clowns professionals of amateurs (met training of praktijk ervaring) die een interesse hebben in humanitaire projecten. En die ook graag hun publieke doelgroepen willen verbreden of voor Solo spelers die hun ervaring met het spelen in duo/ kleine of grote Clownsgroep willen ontwikkelen.

Meer informatie?

Voor meer informatie over tarieven en condities, neem vrijblijvend contact op met Laurence. Telefonisch via +316-39492798 of per mail via info@clowninside.com.