Je neus voor de zaak ontwikkelen

De clown als ZZP'er
Clown Inside

Een neus voor de zaak: Individuele coaching voor ZZP’er

Individuele coaching voor ZZP’er of professionele clowns voor de Zorg

Clown voor de zorg is een speciaal vak: Je moet zakelijk zijn, goed in je hoofd met je hart op de juiste plaats! Je verkoopt geen product maar een dienst met toegevoegde waarde, niet alleen voor de doelgroep maar ook voor de zorginstelling.

Je clowns hart klopt al lang, misschien wil je ook je “neus voor zaken “ontwikkelen?

Waar en hoe starten? Welke beeld en dienst wil je overbrengen?  Wat weet je al en wat heb je verder nodig? Hoe hou je de balans tussen je clowns hart en het zakelijk denken en ondernemen? Wat ligt dichtbij of verder buiten je comfortzone?

Hoe concreet maak je je eigen business plan ?

Misschien kan ik je hiermee helpen! Voor dat ik clown werd, was mijn werk en dagelijkse leven jarenlang gevuld met zakelijke denken in sales en marketing o.a. bij een groot internationaal bedrijf. Tegenwoordig heb ik naast mijn werk als Cliniclown, tevens mijn eigen bedrijf als ZZP’er. Ik vind dat boeiend en ik ben steeds gemotiveerd door nieuwe projecten.

Die ervaring wil ik nu graag gebruiken om andere professionele clowns te helpen met hun eigen project als ZZP’er. Dan is de cirkel weer rond, rond als een rode neus!

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen over aanpak en tarief, bel me gerust!

Ga naar contact

 

Data
Volgens afspraak, Neem voor meer informatie, vragen en opmerkingen vrijblijvend contact op via contact

Tijd
Mogelijkheden per uur, dagdeel of dagen

Kosten
In overleg, afhankelijk van je behoefte (solo, duo of groepen), de lengte van de gewenste coaching sessie en de logistiek.

In overleg

Meer informatie?

Voor meer informatie over tarieven en condities, neem vrijblijvend contact op met Laurence. Telefonisch via +316-39492798 of per mail via info@clowninside.com.