Ik wil best zeggen wie ik ben, maar pin me er niet op vast.
Loesje

Dit is wie ik ben

Laurence Quetel

Mijn naam is Laurence Quetel, alias clown Holala. Ik ben Française en woon al lang in Nederland. Ik heb de Cliniclowns opleiding gevolgd en ben werkzaam bij de Stichting Cliniclowns in Nederland. Ik heb een brede ervaring als speler in ziekenhuizen, woon/zorgcentra, verpleegtehuizen en met kinderen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking.

Ik heb tal van opleidingen gevolgd in clownerie, straattheater, mime, dans, muzikale expressie en persoonlijke groei en omdat clown worden een eindeloos pad is, volg ik jaarlijks nieuwe trainingen.

Ik heb een brede ervaring als speler en als clowns trainer zowel in Nederland als in het buitenland. Verder ben ik ook docent bij Stichting miMakkus. Regelmatig faciliteer ik groepstrainingen in het bedrijfsleven.

Sinds 2007 neem ik regelmatig deel aan humanitaire projecten in binnen- en buitenland. Samen met andere clowns spelen we voor een diversiteit van doelgroepen en publiek.  Mijn passie en ervaring voor het Clowns vak wil ik graag delen.

Mijn visie op de clown

Je kunt pas iets mooi vinden of ervan genieten als jij de verbinding maakt

De clown leeft in het moment, zonder verwachtingen, verbonden met de omgeving. Zonder het publiek, geen clown! Karakteristiek voor hem zijn authenticiteit, kwetsbaarheid, vrijheid, speelsheid, openheid, humor en vriendelijkheid. De clown is daardoor een natuurlijke healer die aandacht en positieve energie verspreidt waar nodig. Daarom speel ik graag als clown in de zorg en voor mensen in crisissituaties in en buitenland.

Meer informatie?

Voor meer informatie over tarieven en condities, neem vrijblijvend contact op met Laurence. Telefonisch via +316-39492798 of per mail via info@clowninside.com.