Zonder verwachting maak je ruimte voor de ander.

Clown huren in de zorg voor warmte en humor

Professionele Contact Clown

Holala is een professionele Contact Clown en al jaren werkzaam in de zorg. Zij bezoekt mensen met een verstandelijke beperking, mensen op een psychogeriatrische afdeling of mensen in verpleeg- en verzorgingstehuizen. Holala bezoekt bewoners in de huiskamer(s) of een op een in hun kamer.

Clown Holala

Interactieve improvisatie

Clown Holala maakt op haar unieke en liefdevolle manier een respectvol contact, zonder te forceren, met een glimlach of met muziek. Ze voelt de grenzen van het moment en geeft persoonlijke aandacht en warmte aan mensen die dat nodig hebben. Door haar interactieve improvisatie, met respect voor de sfeer en de stemming van de cliënten, maakt ze een opening in het isolement, en op een luchtige manier probeert ze om de innerlijk vitaliteit en vrolijkheid van de personen te bereiken.

Ze is een professioneel Contact Clown , die graag aan de client de leiding van het spel geeft, want dan komt de persoon uit haar isolement, terug met kracht in het leven, vol vertrouwen en plezier!

Meer informatie?

Voor meer informatie over tarieven en condities, neem vrijblijvend contact op met Laurence. Telefonisch via +316-39492798 of per mail via info@clowninside.com.